Produkter


Krukan Tower

Du kan köpa krukan Tower hos någon av våra återförsäljare eller beställa den direkt från oss här i vår webbshop. Att odla på höjden är ett smart sätt för dig som vill få maximal skörd på minimal yta. Starta med en basplatta och bygg sedan på med valfritt antal krukor upp till max fem i höjd. Den här produkten är utmärkt för dig som vill odla örter, jordgubbar, tomater, chili eller blommor.

Titta gärna på filmen och bli inspirerad!

Odla på höjden i krukan Tower

Tower är ett smart planteringsset som tillverkas av återvunnen plast och är ett miljövänligt alternativ för dina ekologiska odlingar. 

Produkten består av en basplatta och påbyggbara krukor. I varje kruka finns två odlingskärl. Genom att odla på höjden får du möjlighet att plantera upp till 10 växter på samma yta som du kan plantera en växt i en vanlig kruka. I botten på krukan finns ett vattenmagasin som håller dina växter fuktiga. Överblivet vatten rinner vidare till nästa kruka och slutligen, om det finns vatten kvar, ut på basplattan.

 

Så här planterar du

  1. Fyll krukans botten med exempelvis lecakulor, upp till avrinningshålet.
  2. Lägg vår specialanpassade planteringssduk eller en bit utklippt markduk över.
  3. Fyll på med jord och plantera din växt.

Kom ihåg att tillsätta extra växtnäring vid behov.

Beställ dina krukor här redan nu! 

 

Drivhus

Våra drivhus är specialanpassade till krukorna och du kan förså direkt i krukan redan tidigt på våren. Drivhusen är tillverkade i återvunnen genomskinlig plast och har en praktiskt ventilationslucka upptill, vilket möjliggör vädring vid behov.

 

Golvskydd

Tower passar lika bra inne som ute. Det här transparenta skyddet har en 2,5 cm hög kant som
förhindrar överblivet vatten att rinna ut på golvet. Skydden låter luft cirkulera under basplattan så att det inte blir fula märken på altangolvet under sommaren.

 

 

Krukunderlägg

Det här nya, smarta krukunderlägget låter luft cirkulera under dina krukor så att det inte blir fula märken på altangolvet, fönsterbrädan eller trägolvet inomhus. Materialet är miljövänligt av transparent återvunnen pet G,

vilket gör detta krukunderlägg snudd på osynligt. Underlägget finnes i olika storlekar och former.